torsdag 2 december 2010

Två recept

Här kommer Två recept på enkel och nyttig mat, som dagen efter går att ta med som lunch och äta kall. Om man som jag inte har någon micro i närheten.


Ugnsbakad lax med spenat och kokt potatis


In med laxen i ugnen.
Tina upp hackad fryst spenat, häll i lite av en blandning av mjölk och mjöl. Rör om.
Färdigt! 
Servera med Potatis


(Ps. Du vet väl att kall potatis har lägre GI värde ;)


Torskfile på spenatbädd


Mixa ihop spenatblad (frysta, upptinade) med lite rödlök och lätt cremefraiche. 
Lägg hälften i en form lägg på fiskfileerna häll resten av blandningen över och in i ugnen. Färdigt när fisken är färdig.
Servera med fullkornsris och riven vitkål


Gick kanon att äta kallt oxå :)


Tjingeling

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar